GALERII: Kristel Aaslaidi, Anu Saagimi, Erkki Sarapuu ja teiste kuulsuste pöörane õhtu Neitsitornis (Õhtuleht)

Eile korraldas Kingitus.ee koostöös Neitsitorni muuseumikohvikuga ürituse, kus Anu Saagim, Kristel Aaslaid, Ženja Fokin, Mariann Kaasik (Mallukas) ja Erkki Sarapuu pandi ennekuulmatusse olukorda. Kes oleks uskunud, et koidab päev, millal Ženja Fokin mõrvatakse Erkki Sarapuu poolt! Isegi Mallukas lubas pärastlõuna jooksul kloostrisse astuda!

Kõik see ja muugi ei olnud aga teps mitte ennekuulmatu, sest osalejad olid astunud põnevasse rollimängu Keskaegne Mõrvamüsteerium, kus millelegi piire ei panda. Vastavalt mängujuhi Katrin Lutsu kavale ja õnneloosile oli kõigil külalistel oma roll ja ülesanded, mida nad terve õhtu jooksul järgida said. Fortuuna tahtel sai just Erkki Sarapuust seekord mõrvar. Anu Saagimist aga põnevate juurte ja kuuldavasti maarohtude-tundja emand, kes suutis õhtu jooksul isegi kohtufoogt Ženja Fokini ja tema naise Kristel Aaslaiu pere lapsemure lahendada. Kristel tõigi Anu abiga ilmale terve lapsukese.

Mõrvamüsteerium on populaarne seltskonnamäng, milles külalised kehastuvad tegelasteks etteantud stsenaariumis. Igaüks saab endale rolli, mida mängida ning ülesanded, mida rollis õhtu jooksul täita. Üheks ülesannetest on ka mõrv. Meeleolukas üritus koosneb rollimängust, maitsvast einest ning detektiivistööst.

Õhtuleht

 

Jaga: